PRAKTISK INFORMASJON

LØYPE
Start- og målområde er i Namsos sentrum. Det er en forholdsvis lett løype på 8 km som går på både asfalt og grus i fine omgivelser.

DELTAGELSE
Alle kan delta enten som mosjonist, bedrift- eller eliteløper.

FOLKEMILA 8 KM

  • Mosjonsklasse med tid
  • Mosjonsklasse uten tid

4 KM OG 1 KM

  • Mosjonsklasse uten tid

KONKURRANSEKLASSER 8 KM

  • Konkurranse gutter og jenter (tom 14 år) og (15-17 år)
  • Konkurranse herrer og damer (18-34 år), (35-49 år), (50-59 år), (60-69 år), (over 70 år)

LAGKONKURRANSE
Vi fortsetter også med den uhøytidelige lagkonkurransen i tillegg til de vanlige klassene.
Det koster ikke noe ekstra å delta på et lag. Lag med 8 eller flere deltakere er med i trekking av fine uttrekkspremier. Skriv laget du vil delta på i feltet ”Lag/Bedrift” under påmeldingen.

FAMILIEDUO
I mosjonsklassen kan lag mellom Mor-Datter og Far-Sønn konkurrere. Beste tid sammenlagt for damene og herrene premieres. Mor eller Far oppretter et lag under påmeldingen, som Datter eller Sønn velger når de meldes på. Datter eller Sønn kan også opprette laget, som Mor eller Far velger ved påmelding.

PRISER

  • Mosjon med og uten tid under 17 år kr 150,-
  • Mosjon med og uten tid kr 250,-
  • Konkurranseklassene kr 350,-

Prisen stiger med kr 100.- ved påmelding løpsdagen 21. mai.

STARTNUMMER 
Hentes i startområdet fredag 20. mai kl 17-20 og lørdag 21. mai kl 10.00 - 14.00.

STARTTID OG STED
Fellesstart lørdag 21. mai klokka 14:00 Start og målområde er ved Elgen / Bastionen i Namsos.

FUNKSJONÆRLØP
For de som ikke har anledning til å delta på lørdag, arrangeres det "funksjonærløp" torsdag 19. mai kl 19.00.

PREMIERING

  • Plakett for hvert 5 års deltakelse
  • Uttrekkspremier individuelt og for lag
  • Premiering i konkurranseklassene

RESULTATER
Resultater henges opp i målområdet og legges ut på løpets hjemmesider etter løpet.

GARDEROBER OG DUSJ
Garderober og dusj er lagt til TRÆN sine lokaler på Østre byområde.

TIDTAKING
Det benyttes et elektronisk tidtakingssystem med chip festet til startnummeret.