Klubbkveld.

Postet av Styret den 10. Apr 2018

Mandag 16/4 etter trening ( ca kl 19.30) vil det være klubbkveld. Alle utøvere i fra 12 år med foreldre er velkommen inn på et av klasserommene i Namsoshallen for og se og høre utøvere/trener fortelle om den siste Spania turen, nytt om kriterier for og delta på neste års Spania tur, det nye sponsor programmet og info om klær og bager, info om stevner/terminliste og hvilke oppgaver vi må ha hjelp til med under Namsosløpet.

Fint hvis alle utøverne kan melde inn til meg senest søndag 15/4 om hvor mange som kommer fra de så har jeg ca antall med tanke på bestilling av pizza og drikke.


Mvh

Kenneth Andresen

95800187
Tidtakerkurs

Postet av Styret den 19. Mar 2018

Klubben vil i april gjennomføre kurs på tidtakerutstyret vi har på stadion. Dette er et kurs som er åpent og gratis for den som ønsker og hjelpe oss med tidtaking noen ganger i året. Selvfølgelig hadde det vært fint om noen av dere der ute kunne tatt kontakt med meg på 95800187 hvis dere kunne tenkt dere å bidra i denne oppgaven. For og opprettholde kompetansen så kunne noen stilt opp på noen treninger for og ta noen tider. Kurset vil være i Namsoshallen/tidtakerboden og vare ca 2-3 timer. Jeg vil ta kontakt med noen direkte men skulle gjerne hatt med 6-10 personer.


Mvh

Kenneth AndresenGodt oppmøte på årsmøtet

Postet av Styret den 2. Mar 2018


17 medlemmer møtte på årsmøtet for 2017 i Namdalshagen.


Årsrapport fra 2017, protokoll fra årsmøtet og oversikt over Styre og utvalg i 2018 finner du på namdalsk.no i menyen "Klubben".

Kurs Selnes ble takket av etter flere år som leder. Kurt fortsetter som nestleder i styret og leder for rittkomiteen. Geir Øie og Håvard Davidsen går ut av styret, men fortsetter i rittkomiteen. Arne Seierstad, Nils Sigurd Klykken og Bård H. Rygh går også ut av styret. 


Magne Bergslid overtar som leder og fortsetter som kasserer i 2018. Nye i styret er Ronald Gåsvær som sekretær. Gjermund Rye som styremedlem og leder av Terrengbarna og ansvar for utbygging av rundbane i Bråten. Børre Sagmo som styremedlem og repr. for terrengsykling. Lise Wennevik som styremedlem og repr. for trimgruppen.

Valgkomiteen v/ Harriet Engesvik og Oddgeir Grinberg har gjort en god jobb og vi har fått inn nye koster i styret, med bred representasjon. Dette lover bra, sier Magne Bergslid.

Også positivt at vi har egne rittkomiteer for de 2 større rittene vi arrangerer; Namsen Rundt 20. mai og Grand Fondo Strade Statskog 18. aug.

Klubben har nå god økonomi med drøyt 300´ på bok ved årsskiftet. Deler av dette vil bli brukt på bygging av rundbanen i Bråten.

Årsmøtet ble rundet av med god sykkelprat, kaffe og påsmurte rundstykker fra kantina i Namdalshagen.