Tidtakerkurs

Postet av Styret den 19. Mar 2018

Klubben vil i april gjennomføre kurs på tidtakerutstyret vi har på stadion. Dette er et kurs som er åpent og gratis for den som ønsker og hjelpe oss med tidtaking noen ganger i året. Selvfølgelig hadde det vært fint om noen av dere der ute kunne tatt kontakt med meg på 95800187 hvis dere kunne tenkt dere å bidra i denne oppgaven. For og opprettholde kompetansen så kunne noen stilt opp på noen treninger for og ta noen tider. Kurset vil være i Namsoshallen/tidtakerboden og vare ca 2-3 timer. Jeg vil ta kontakt med noen direkte men skulle gjerne hatt med 6-10 personer.


Mvh

Kenneth Andresen



Godt oppmøte på årsmøtet

Postet av Styret den 2. Mar 2018


17 medlemmer møtte på årsmøtet for 2017 i Namdalshagen.


Årsrapport fra 2017, protokoll fra årsmøtet og oversikt over Styre og utvalg i 2018 finner du på namdalsk.no i menyen "Klubben".

Kurs Selnes ble takket av etter flere år som leder. Kurt fortsetter som nestleder i styret og leder for rittkomiteen. Geir Øie og Håvard Davidsen går ut av styret, men fortsetter i rittkomiteen. Arne Seierstad, Nils Sigurd Klykken og Bård H. Rygh går også ut av styret. 


Magne Bergslid overtar som leder og fortsetter som kasserer i 2018. Nye i styret er Ronald Gåsvær som sekretær. Gjermund Rye som styremedlem og leder av Terrengbarna og ansvar for utbygging av rundbane i Bråten. Børre Sagmo som styremedlem og repr. for terrengsykling. Lise Wennevik som styremedlem og repr. for trimgruppen.

Valgkomiteen v/ Harriet Engesvik og Oddgeir Grinberg har gjort en god jobb og vi har fått inn nye koster i styret, med bred representasjon. Dette lover bra, sier Magne Bergslid.

Også positivt at vi har egne rittkomiteer for de 2 større rittene vi arrangerer; Namsen Rundt 20. mai og Grand Fondo Strade Statskog 18. aug.

Klubben har nå god økonomi med drøyt 300´ på bok ved årsskiftet. Deler av dette vil bli brukt på bygging av rundbanen i Bråten.

Årsmøtet ble rundet av med god sykkelprat, kaffe og påsmurte rundstykker fra kantina i Namdalshagen.