Namsen Friidrettsforening

Borgertoget 17. mai

Postet av Namsen Friidrettsforening den 16. Mai 2019

Håper du blir med å gå i tog 17. mai sammen med Namsen FIF.

Vi oppfordrer alle utøvere og foreldre til å møte opp å gå i borgertoget kl. 17.00 i morgen.

Møt opp kl. 16.45 på kaia. Fint om alle stiller i  klubbklær og tar med flagg!

Namsosløpet 2019 ønsker medarrangører

Postet av Namsen Friidrettsforening den 30. Apr 2019

Lørdag 25. mai arrangerer Namsen FIF Namsosløpet for 34. gang.

I den forbindelsen er det behov for ca. 40 funksjonærer for å få til en god gjennomføring.

Hovedansvarlige for de ulike oppgavene er allerede fordelt, men de trenger hjelp fra dere på løpsdagen.

Eksempel på oppgaver som skal utføres er: rigging i start/målområdet, utlevering av startnummer, påmelding, vakter ute i løypa, betjening i kiosken, utdeling av premier og rydding.

Det vil bli arrangert et informasjonsmøte mandag 20. mai klokken 19.00 i Namsoshallen for alle som skal hjelpe til under løpet.

Gi beskjed til Kenneth Andresen på Messenger eller på telefon 95800187 innen 10. mai.

Flere priser ble utdelt under årets årsmøte i Namsen FIF

Postet av Namsen Friidrettsforening den 22. Mar 2019

Årsmøte ble avholdt 20.mars og flere utmerkelser ble delt ut. Allsidighetspokalen ble tildelt Vetle Ryan Hestvik og Veslemøy Eidshaug Pedersen. Framgangspokalen gikk til Martin Abrahamsen. Fat for medalje i nasjonalt mesterskap gikk til Kaja Eidshaug Pedersen. Trenernes pokal gikk i år til Frida Havik. Vi gratulerer!

Vi takker for innsatsen det siste året både til utøvere,trenere, styret, foreldre og andre bidragsytere!

Terminliste Nord-Trøndelag friidrettskrets 2019

Postet av Namsen Friidrettsforening den 13. Mar 2019

Om knappe 2 mnd. starter utendørssesongen:) Da får utøvere testet formen etter en lang treningsperiode i Namsos Hallen.  Har lagt ved terminlisten for Nord- Trøndelag. NA karusellen vil i år ha 7 stevner da Grong er ny arrangør.

Trykk her:  terminliste krets.pdf

Seriestevne hopp uten tilløp